Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και από 1000 έως 1100, πραγματοποιήθηκε ομιλία στον χώρο του σχολείου για τους μαθητές της Γ’ τάξης με θέμα: «Ο ισχυρότερος επιταχυντής αδρονίων στον πλανήτη (CERN) και τα μεγάλα πειράματά του», με ομιλητή τον ειδικό ερευνητή του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» κ.Δασκαλάκη Γ. στο πλαίσιο των μαθημάτων της Τεχνολογίας, της Φυσικής και της Πληροφορικής.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2014 στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ραφήνας διεξήχθη ημερίδα με θέμα: «Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου. Πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων που υποκρύπτονται για τα παιδιά και τους εφήβους».

Ομιλητές ήταν η Κ.Αθανασίου, Ψυχολόγος, Επιστημονική Συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», ο Στ. Αλεβίζος, Ψυχολόγος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Γ. Μενούνου, Τεχν. Υπεύθυνη ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ. Αν. Αττικής, ο Γ. Κοτζιάς, Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ. Αν. Αττικής και η καθηγήτρια του Γυμνασίου Ραφήνας Α. Σαμαρά. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κος Β. Πιστικίδης.

 

Μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν την ομιλία του πλαστικού χειρουργού στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς "Αγ. Ανάργυροι" κου Κωνσταντίνου Παπαϊωάννου, με θέμα "Ήλιος:"Φίλος ή Εχθρός;" και αντικείμενο τις συνέπειες της ακτινοβολίας του ήλιου πάνω στο ανθρώπινο σώμα. Ακολούθησε διάλογος όπου απαντήθηκαν ερωτήσεις των μαθητών.

Read more: Ήλιος: Φίλος ή Εχθρός;