Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Νέα

Ομάδα Ρομποτικής

Η ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας παρακολούθησε το εργαστήριο vodafone generation next lab και είναι έτοιμη να κατέβει στο διαγωνισμό generation next. Τα παιδιά παρόλες τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετώπισαν, είδαν τις νέες γνωσεις με επιμονή και διάθεση για μαθηση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙA ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Παροχή οδηγιών για τη δικαιολόγηση των απουσιών μαθητών/τριών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό/ά υποκείμενο/α νοσήματα. 
Οδηγίες για τη δικαιολόγηση των απουσιών των μαθητών/τριών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό/ά υποκείμενο/α νόσημα/τα και την ένταξή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α' ΤΑΞΗ 2021-22

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α' τάξης για το σχολικό έτος 2021-2022 όπως από 1/9/2021 προσκομίσουν στο σχολείο το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητού συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από ιατρό. Επίσης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρακαλούμε όπως προσκομίσετε στο σχολείο την υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα και το έντυπο επικοινωνίας (σε μορφή pdf ή σε μορφή word).
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή σχολική χρονιά.

Δραστηριότητες

ΔΩΡΕΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας Β΄ Γυμνασίου, το τμήμα μας (Β3β) έφτιαξε μια πλασματική επιχείρηση που παρήγαγε μπισκότα, με το όνομα ‘‘Cookies Heaven’’.

Read more...

Ενημερωτικά

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

Παρακαλούμε δείτε οδηγίες για το πρόγραμμα "Ψηφιακή Μέριμνα" του ΥΠΑΙΘ το οποίο εξασφαλίζει επιταγή (voucher) αξίας 200 ευρώ για κάθε μαθητή, σπουδαστή και φοιτητή, που εμπίπτει σε συγκεκριμένα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop).

Jun 16 2021

Η ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας παρακολούθησε το εργαστήριο vodafone generation next lab και είναι έτοιμη να κατέβει στο διαγωνισμό generation next. Τα παιδιά παρόλες τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετώπισαν, είδαν τις νέες γνωσεις με επιμονή και διάθεση για μαθηση.

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του σχολείου σε μορφή pdf εδώ.

Δράσεις του Σχολείου


Μετεωρολογικός Σταθμός φιλοξενούμενος στο Γυμνάσιο Ραφήνας.
Μέλος του Δικτύου Σταθμών Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Read more...

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Το σχολείο μας από φέτος συμμετέχει σε τρία προγράμματα Erasmus+.

"United Colors of Fine Arts" σε σύμπραξη με το γυμνάσιο Isikkent Anadolu Imam Hatip από την Τουρκία, το Liceo Classico Garibaldi από το Palermo Ιταλίας, το Sveti Paisii Hilendarski από τη Βουλγαρία και το Isparta Anadolu επίσης από την Τουρκία. Η δική μας συμμετοχή έχει τίτλο "Choirs of United Colours-Χορωδίες Ενωμένων Χρωμάτων" και συνολικά το πρόγραμμα στοχεύει στην εξομάλυνση διαφορών και εξάλειψη στερεοτύπων μεταξύ μαθητών από διαφορετικές κουλτούρες.

EMPOWERING GIRLS AND STEAM THROUGH ROBOTICS AND CODING με θέμα τις εφαρμογές ρομποτικής σε σύμπραξη με άλλα σχολεία και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής

The European Heart Project - Strengthening democratic values on the basis of basic human needs με θέμα την ενδυνάμωση των δημοκρατικών αξιών και την αντιμετώπιση του λαϊκισμού σε σύμπραξη με το Blickpunkt Identität και την Διεύθυνση Ββαθμ, Εκπ. Ανατολικής Αττικής

 

Read more...

Δραστηριότητες και υλικό μελέτης για τα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποιούνται στο 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας το σχολικό έτος 2019-2020.

Read more...