Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

EGGRAFES afisaΕνημέρωση και λεπτομερείς οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής, Ανανέωση Εγγραφής και Μετεγγραφής των μαθητών και μαθητριών της Γ' τάξης στο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

ΘΕΜΑ: «Απουσίες μαθητών/τριών λόγω της εποχικής γρίπης»
Σας ενημερώνουμε ότι οι απουσίες των μαθητών/τριών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης, δεν θα ληφθούν υπόψη για τον χαρακτηρισμό της φοίτησής τους, εφόσον οι κηδεμόνες τους ή οι ίδιοι, εάν είναι ενήλικοι/ες, προσκομίσουν στη σχολική μονάδα πρόσφατη βεβαίωση/γνωμάτευση δημοσίου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, στην οποία να αναγράφεται ο λόγος και η επιβεβλημένη διάρκεια απουσίας από το σχολείο.
Η παρούσα εγκύκλιος έχει ισχύ για το τρέχον σχολικό έτος.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα από 14/12/19
Η χορωδία συναντάται για πρόβες κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 1330.

 

open school logo 660x330

Το σχολείο μας επελέγη στη Β΄ φάση ευρείας εφαρμογής του έργου H2020 «Open Schools for Open Societies – OSOS» (Ένα ανοιχτό σχολείο σε μια ανοιχτή κοινωνία).
Αντικείμενο του έργου είναι η προετοιμασία της εισαγωγής της καινοτομίας του «Ανοιχτού σχολείου», με βασικό άξονα τις φυσικές επιστήμες και τα αντικείμενα του STEM σε θεματικές που συνδέονται με σύγχρονες κοινωνικές προκλήσεις, σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης. Στο έργο συμμετέχουν 21 φορείς (υπουργεία, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, μουσεία, σχολεία, κ.ά.) από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.
Εθνικός συντονιστής για την Ελλάδα είναι το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Από την Τρίτη 11/12/2018 έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2018-2019. Τα τμήματα που δημιουργήθηκαν βάσει των υπεύθυνων δηλώσεων των γονέων και κηδεμόνων των ενδιαφερομένων μαθητών είναι:

Read more: Ενισχυτική Διδασκαλία 2018-19

Page 1 of 15