Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

eclassΟι καθηγητές του σχολείου έχουν δημιουργήσει ηλεκτρονικές τάξεις για τα παιδιά του σχολείου, συνεπώς καλούνται οι μαθητές να εγγραφούν στις ηλεκτρονικές τάξεις του σχολείου κάνοντας χρήση των στοιχείων που έχουν αποκτήσει από την εγγραφή τους στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο.

Read more: eclass

Οδηγίες εγγραφής μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.
Οι εγγεγραμμένοι μαθητές έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές τάξεις και στις υπόλοιπες χρήσιμες υπηρεσίες και εργαλεία του δικτύου.
https://register.sch.gr/students/

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, αποφασίστηκε η απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, δημοσίων και ιδιωτικών, όλης της χώρας για τις επόμενες 14 ημέρες. Το μέτρο αφορά σε σχολεία, πανεπιστήμια και λοιπές εκπαιδευτικές δομές που εποπτεύονται απο το Υπ. Παιδειας, όπως ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ και φροντιστήρια.

Read more: ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 24/3

Οι έλεγχοι προόδου των μαθητών θα δοθούν στους γονείς και κηδεμόνες την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου από 11:00 έως 14:00.
Σε περίπτωση που γονείς η κηδεμόνες αδυνατούν να προσέλθουν την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, μπορούν να εξουσιοδοτήσουν με υπεύθυνη δήλωσή τους στο ΚΕΠ κάποιο άλλο άτομο να παραλάβει τον έλεγχο αντ' αυτών.

Page 1 of 18