Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής (ή Μετακίνησης.)

Παρακαλούμε όσα ταξιδιωτικά γραφεία επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να υποβάλλουν τις προσφορές τους σχετικά με την εκδρομή (ή Μετακίνηση) του Σχολείου μας. Η προσφορά κατατίθεται κλειστή στο Σχολείο. Με κάθε προσφορά κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και Υπεύθυνη Δήλωση ότι διαθέτει, βεβαίωση συνδρομής των νομίμων προϋποθέσεων για τη λειτουργία τουριστικού γραφείου, η οποία βρίσκεται σε ισχύ.

1 ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

2 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ/ΟΙ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, 26/4- 29/4

3 ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ (μαθητές / καθηγητές): 25

4 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ/Α ΜΕΣΟ/Α – ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: ΠΟΥΛΜΑΝ, ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

5 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ- ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (μονόκλινα/δίκλινα/τρίκλινα-πρωινό ή ημιδιατροφή) 3*** ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7,5 ΣΤΟ BOOKING. ΠΡΩΙΝΟ. ΤΡΙΚΛΙΝΑ/ΔΙΚΛΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΔΥΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ

6 ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (πρόγραμμα, παρακολούθηση εκδηλώσεων, επίσκεψη χώρων, γεύματα, κτλ.): ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ (ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ, ΚΑΝΟΝΙ, ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ, ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ, ΜΟΝΗ ΘΕΟΤΟΚΟΥ)

7 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ (μόνο εάν πρόκειται για πολυήμερη εκδρομή): ΝΑΙ

8 ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΞΟΔΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Η΄ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ* ΟΧΙ

9 ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ (συμπερ. ΦΠΑ) ΝΑΙ

10 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΝΑ ΜΑΘΗΤΗ (συμπερ. ΦΠΑ) ΝΑΙ

11 ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: Παρασκευή 23/2

12 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΦΟΡΩΝ: Παρασκευή 23/2, 12.μ.μ.

* Σε περίπτωση που το σχολείο επιθυμεί την πρόβλεψη της επιστροφής των χρημάτων σε μαθητή σε περίπτωση που για αποδεδειγμένους λόγους ανωτέρας βίας ή αιφνίδιας ασθένειας ματαιωθεί η συμμετοχή του, τότε θα πρέπει να ζητηθεί ρητά και να προβλεφθεί και η συγκεκριμένη απαίτηση, στην πρόσθετη προαιρετική ασφάλεια.