Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Την Πέμπτη 4/10/18, στις 1830 έγινε ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας στο αμφιθέατρο του σχολείου, με θέμα τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου και άλλα θέματα ενδιαφέροντος της σχολικής ζωής,
Εδώ μπορείτε να δείτε την παρουσίαση με τις πληροφορίες.

Πληροφοριακό έντυπο με τους υπεύθυνους των τμημάτων του σχολείου μας, τα μαθήματα σε κάθε τάξη και τμήμα και τους καθηγητές που διδάσκουν τα μαθήματα του κάθε τμήματος.
Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά έχει οριστεί για την Τρίτη 11/9, στις 0915.

Μετά τον αγιασμό θα διανεμηθούν στους μαθητές τα σχολικά βιβλία.

Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 0900, έχοντας μαζί τους σχολική τσάντα (για να βάλουν τα βιβλία).

Την Δευτέρα 1/10/2018, οι μαθητές του σχολείου όπως ήδη έχουν ενημερωθεί, θα έλθουν στο σχολείο με τις τσάντες τους προετοιμασμένοι για μάθημα και ο Σύλλογος Διδασκόντων συνεκτιμώντας τις καιρικές συνθήκες θα αποφασίσει εαν θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα της ημέρας αθλητικών δραστηριοτήτων όπως έχει σχεδιαστεί ή εαν η εκδήλωση θα αναβληθεί για την επόμενη.

Το ΥΠΠΕΘ προτίθεται να δώσει τη δυνατότητα στους/στις μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν στη Γ΄ Γυμνασίου από το σχολικό έτος 2018-2019 να παρακολουθήσουν πρόγραμμα προετοιμασίας για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 (καλή γνώση της γλώσσας-‘’lower’’) στην αγγλική γλώσσα ή πρόγραμμα για την πιστοποίηση της επάρκειας χρήσης των ΤΠΕ.

Read more: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Page 1 of 35