Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Ραφήνας, με πρωτοβουλία του δεκαπενταμελούς τους συμβουλίου αποφάσισαν φέτος τα Χριστούγεννα να πουν όχι στο πλαστικό και να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας στην πόλη που το καλοκαίρι βίωσε την τόσο καταστροφική πυρκαγιά. Αντί για ψεύτικα δέντρα και μη ανακυκλώσιμα στολίδια, 16 ελιές, μία για κάθε τμήμα, στόλισαν την είσοδο του σχολείου.

Read more: Tο έθιμο της Ειρεσιώνης

Το Κέντρο Υγείας Ραφήνας, υλοποιεί δράση εμβολιαστικής κάλυψης, στις σχολικές μονάδες της περιοχής ευθύνης του. Στο πλαίσιο της δράσης, θα γίνει στις 13/12/2018 και 14/12/2018 στους μαθητές της Β΄τάξης του σχολείου, έλεγχος βιβλιαρίων υγείας παιδιού. Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου και κάθε παιδί θα λάβει ενημερωτική επιστολή με τα αποτελέσματα του ελέγχου. Την ημέρα της επίσκεψης τα παιδιά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχουν μαζί τους το Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού.
Σχετικά με τη συμμετοχή του παιδιού σας στη δράση, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να παραδώσετε έως την ημέρα της επίσκεψης, το παρόν έντυπο συναίνεσης.

 

Την Παρασκευή 16/11/18, θα γίνουν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του πολυτεχνείου. Οι μαθητές θα προσέλθουν στις 1045 και οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθουν στις 1230. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν στις 1300.

Τοποθετήθηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία από σήμερα στο σχολείο μας, η Κοινωνική Λειτουργός κα Σωτηροπούλου Η. και η Ψυχολόγος κα Σακκέτου Α.
Από την Δευτέρα 19/11 θα βρίσκονται στην διάθεση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών και μαθητριών μας, οι οποίοι μπορούν να απευθύνονται στην διεύθυνση του σχολείου για περαιτέρω λεπτομέρειες και κλείσιμο συναντήσεων.

 

Πληροφοριακό έντυπο με τους υπεύθυνους των τμημάτων του σχολείου μας, τα μαθήματα σε κάθε τάξη και τμήμα και τους καθηγητές που διδάσκουν τα μαθήματα του κάθε τμήματος.
Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Page 1 of 37